ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Right col bg

Φολεγανδρος

κρουαζιέα με παραδοσιακό καΐκι

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αναμφίβολα μια μοναδική εμπειρία στο νησί της Φολεγάνδρου είναι ο γύρος του νησιού με σκάφος. Σας δίνουμε την ευκαιρία να γνωρίσετε την Φολέγανδρο από θάλασσης , να κολυμπήσετε σε μαγευτικά νερά και να επισκεφτείτε παραλίες που δύσκολα μπορεί κάποιος να προσεγγίσει από την στεριά. Η Golden Waves σας καλεί να εξερευνήσετε τους μαγευτικούς κόλπους και την φυσική άγρια ομορφιά του νησιού.

Βόρεια διαδρομή

Επισκεπτόμαστε τη «Χρυσοσπηλιά» για να τραβήξετε κάποιες φωτογραφίες καθώς η πρόσβαση είναι δύσκολη και η είσοδος στη σπηλιά απαγορευμένη. Στη συνέχεια ακολουθούν πέντε στάσεις σε μικρές παραλίες και κολπίσκους όπου τα νερά είναι κρυστάλλινα και το τοπίο μαγευτικό! Στην τρίτη στάση σερβίρεται μέσα στο σκάφος ένα ελαφρύ σπιτικό γεύμα και ακολουθούν οι δύο τελευταίες στάσεις. Στο γυρισμό για το λιμάνι σας αποχαιρετάμε με ρακί και γλυκό κέρασμα έκπληξη.

Νότια διαδρομή

Σε αυτή την πλευρά του νησιού επισκεπτόμαστε την «Σπηλιά του Γεωργίτση». Η σπηλιά είναι στο επίπεδο της θάλασσας οπότε έχετε τη δυνατότητα να την δείτε από πολύ κοντά και να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες. Στη συνέχεια γίνεται στάση για κολύμπι, βουτιές και γεύμα. Τέλος το πλήρωμα σας προσφέρει ρακί και γλυκό κέρασμα έκπληξη.

Full διαδρομή

Σε αυτή την εκδρομή έχετε τη δυνατότητα να δείτε και τις δυο πλευρές του νησιού. Ξεκινώντας την διαδρομή βλέπουμε τη «Χρυσοσπηλιά» και επιστρέφοντας τη «Σπηλιά του Γεωργίτση». Οι στάσεις που κάνουμε είναι πέντε στο σύνολο τους και επιλέγονται τα καλύτερα σημεία από την κάθε πλευρά.

Περιλαμβάνει:

  • Γεύμα & φρούτα
  • Γλυκό & ποτό

Δειτε Κρουαζιερες